Nieuwe testlocaties corona geopend in Nijmegen en Wijchen

Foto: Frauke Riether via Pixabay

Vanwege de grote vraag naar coronatesten opent GGD Gelderland-Zuid twee nieuwe testlocaties in Nijmegen en Wijchen. Vanaf 1 december komt een testbus te staan op de parkeerplaats achter de GGD-locatie aan de Groenewoudseweg in Nijmegen.

Vanaf woensdag 8 december wordt aan de Graafseweg 699 in Wijchen (ingang aan Bospad, nabij voetbalvereniging Alverna) ook getest op corona. Op het terrein staat de route aangegeven. Beide locaties zijn op werkdagen én in het weekeinde geopend. De testbus in Nijmegen staat er van 09.00 tot 17.00 uur. De locatie in Wijchen is geopend tussen 08.00 en 14.30 uur.

Testen alleen op afspraak

De nieuwe testlocaties in Nijmegen en Wijchen zijn alleen toegankelijk op afspraak. Door de grote vraag naar testen kan het zijn dat men niet dezelfde dag aan de beurt is voor een afspraak. Voor een testafspraak belt men naar 0800-1202. Ook kan er via coronatest.nl een afspraak gepland worden.

Andere testlocaties in de regio bevinden zich in Tiel, Culemborg, Zaltbommel en Nijmegen (De Biezen 2). De GGD-locatie aan de Havenweg in Wijchen blijft voorlopig ook geopend. Publiek kan daar alleen terecht voor vaccinaties.

Meer informatie over het testen op corona is te vinden op de site https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen

Reacties

Cookieinstellingen