Meld uw activiteit aan voor Sjors Sportief en Creatief

Foto: BNG

Sjors Sportief en Sjors Creatief laat basisschoolkinderen meedoen met verschillende activiteiten zonder lid te hoeven worden van een vereniging.

Afgelopen schooljaar maakten maar liefst 1600 kinderen kennis met verschillende sportieve en creatieve activiteiten binnen onze gemeente. En Sjors Sportief en Sjors Creatief is nu weer terug. Nieuw is het 55+ Max Vitaal pakket. U kunt uw activiteit aanmelden.

Een activiteit aanbieden voor Sjors Sportief en Sjors Creatief

Alle verenigingen, instellingen en particulieren kunnen een activiteit aanbieden voor Sjors Sportief en Sjors Creatief. U hoeft dus niet perse met een vereniging mee te doen. Tot uiterlijk 14 december 2021 kunt u uw activiteit aanmelden via beuningensameninbeweging.nl. Uw activiteit komt in het Sportief en Creatief boekje, kinderen krijgen deze in februari 2022.

55+ Max Vitaal

Sjors Sportief en Sjors Creatief richten zich met activiteiten op basisschoolkinderen. Vanwege het succes is nu Max Vitaal in het leven geroepen. Een project om bewegen en actief bezig zijn te stimuleren bij de 55-plusser. We willen in het voorjaar van 2022 starten met dit project. Alle activiteiten komen ook weer in een boekje te staan. We leggen dit boekje neer op verschillende plekken en delen het uit.

Wilt u ook graag een activiteit aanbieden voor deze doelgroep? Neem dan contact op met Valerie Bekkers van Stichting Perspectief via [email protected] of 06 22 06 49 27

Meer informatie

Meer informatie vindt u op de website www.beuningensameninbeweging.nl.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Valerie Bekkers van Stichting Perspectief via [email protected] of 06 22 06 49 27

 

 

Reacties

Cookieinstellingen