Iemand met psychische problemen in uw leven?

Foto: Pro Persona

Pro Persona Connect organiseert eind februari een cursus voor familieleden van mensen met psychische en/of verslavingsproblemen. De cursus is bedoeld voor inwoners uit de gemeente Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Nijmegen, Lingewaard en Wijchen.

Het hebben van psychische problemen is zwaar voor degene die het overkomt, maar ook naastbetrokkenen kan het veel spanning geven. Vaak ervaren naastbetrokkenen gevoelens van verdriet, machteloosheid, onbegrip, eenzaamheid, schaamte en soms ook conflicten. In de groep deelt u met andere naasten uw ervaringen, krijgt u steun en handvatten hoe om te gaan met de problemen waar u tegenaan loopt. We bespreken natuurlijk zorgvuldig hoe de privacy gewaarborgd blijft.

De cursus ‘Psychische problemen in de familie’ voor naastbetrokkenen van mensen met een depressie, angststoornis, autisme (ASS), of een ander psychisch probleem, start op maandag 28 februari van 15.00-17.00 uur in Nijmegen. Van te voren is er een kennismakingsgesprek met de cursusleiders.

Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met onze afdeling Preventie via tel. 026-3124483 of [email protected]

Cookieinstellingen