Deelname Molenfair tijdens de Molenfeesten in Winssen

Foto: facebook

Op zondag 4 september 2022 wordt de Molenfair georganiseerd tijdens de Molenfeesten rondom de Beatrixmolen in Winssen.

Winssen, april 2022 – Na voor veel mensen een paar lastige jaren kunnen wij nu gelukkig melden dat de Molenfeesten in 2022 doorgaan. Deze zullen worden gehouden van vrijdag 2 tot en met zondag 4 september a.s. Het programma komt in grote lijnen overeen met dat van de vorige keer en dus staat op zondag van 12 tot 17 uur de Molenfair op het programma.

Deelname Molenfair

Hiermee nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan deze fair. Deze markt is niet alleen bedoeld voor ondernemers om zich op een laagdrempelige manier aan het publiek te kunnen presenteren. Ook creatievelingen die hun eigen gemaakte producten, verzameling, kunstuiting of ambacht aan het publiek willen laten zien, worden uitgenodigd deel te nemen. Er is nog een beperkt aantal plaatsen vrij.
Naast een vijftigtal kramen zorgen wij ook voor voldoende andere bezienswaardigheden. Welke dat precies zijn, is nu nog niet bekend, maar deze zullen er zeker ook aan bijdragen dat er veel publiek naar de Molenfair zal komen.

Hebt u interesse om deel te nemen aan deze markt, dan vindt u meer informatie op onze website: www.MolenfeestenWinssen.nl. Wilt u zich direct aanmelden? Fijn! Stuurt u dan voor 1 juni a.s. een mail aan [email protected].

Cookieinstellingen