Roy Otten wil wereldrecord vestigen: vijf dagen nonstop darten

Foto: facebook Roy Otten

Van dinsdag 31 mei om 20.00 tot en met zaterdagavond 4 juni om 19.00 wil Roy Otten het volhouden: dag en nacht nonstop darten. Om een wereldrecord te vestigen voor in het Guinness Book of records en om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Al drie keer eerder deed Otten, die in Beuningen woont, een poging het wereldrecord nonstop darten te verbeteren. “Dat lukte ook iedere keer, alleen werd het record ook iedere keer weer door iemand anders verbeterd,” vertelt Roy Otten. “Deze keer ga ik het daarom vijf dagen non-stop volhouden.”

Café de Schutterberg

De recordpoging wordt gehouden in café de Schutterberg in Arnhem. Het is wat hem betreft de laatste poging. “Mijn werkgever, ik werk als beveiliger bij een bedrijf in Nijmegen, geeft me die dagen vrij, tussen een aantal evenementen door. Mijn collega’s komen me ook supporten, en natuurlijk mijn vriendin, die helemaal achter me staat.”

Maxima kinderziekenhuis

Zijn keuze voor het goede doel was het gevolg van de ernstige ziekte van het dochtertje van een goede kennis. “Zij is gelukkig weer helemaal beter geworden door de goede zorgen van het Maxima ziekenhuis. Dus dat leek me een super goed doel, waardoor nog meer kinderen geholpen kunnen worden.”

Alle steun is welkom

Roy Otten nodigt iedereen uit om hem aan te komen moedigen tijdens zijn recordpoging. “Ik kan iedere steun gebruiken, want het wordt flink heftig, vijf dagen en nachten achter elkaar. Maar het wordt ook gewoon heel leuk, we hebben een mooi programma met veel muziek. Dus iedereen is van harte welkom!”

De recordpoging van Roy Otten vindt plaats in:

  • Café de Schutterberg
  • Zaslaan 78 Arnhem
  • start dinsdag 31 mei 0m 20.00 uur
  • tot zaterdag 4 juni om 19.00
Cookieinstellingen