Het Zomers ommetje

Foto: Perspectief

Na het succes van het Lente ommetje in 2018 en 2019 en de coronapandemie is het de initiatiefnemers gelukt om het Lente ommetje weer te gaan organiseren.

Door de inzet en samenwerking van Bibliotheek Beuningen, Theater de Molen en twee enthousiaste vrijwilligers is er vanaf maart 2022 zeer actief gezocht naar o.a. lokale muzikanten, dichters, schrijvers en dansers om optredens te kunnen verzorgen voor het Zomers ommetje waaronder schrijver Willem Claassen, Dansschool Identity en schrijfster en dichtster Linda Vogelesang.

Doordat de organisatie door de coronapandemie pas later in actie kon komen, wordt het ouderwetse Lente ommetje dit jaar als Zomers ommetje georganiseerd op zaterdag 9 juli.

  • De route van het Zomers ommetje start bij de Lèghe Polder. Daar word je ingedeeld in de groep voor route 1 of route 2.
  • Onder begeleiding van een gids wordt de route gelopen langs verschillende locaties waar een optreden van ongeveer 15 minuten is.
  • Je bezoekt 5 verschillende locaties met 5 verschillende optredens. Na afloop van het ommetje kom je weer terug bij de Lèghe Polder, waar je nog kunt nagenieten van een optreden van de Sixties band SEM.

De kaartverkoop verloopt via de website van Theater de Molen.

Aanmelden is verplicht en ook zeer wenselijk. Op de avond zelf kunnen we niet garanderen dat er nog voldoende entreekaartjes zijn om aan het ommetje te kunnen deelnemen.

Wil je alleen naar het optreden van de band SEM? Dan kost het entreekaartje € 5,00. Dit kaartje kun je alleen op de avond zelf bij de Lèghe Polder kopen.

Zomers ommetje

Zaterdag 9 juli, start ommetje om 19:30 uur
De Lèghe Polder, Schoolstraat 16, Beuningen
Kijk voor meer informatie op www.theaterdemolen.nl

Cookieinstellingen