Universiteit van Beuningen: Alle kleine beestjes helpen

Foto: Dijkmagazijn

In de aardbodem leven allerlei organismen zoals bacteriën, schimmels, protozoa, nematoden, mijten, slakken en wormen. En dat allemaal in verbijsterende aantallen en met een onvoorstelbare diversiteit. In anderhalf uur vertelt bodemdeskundige Marc Siepman wat ze met elkaar te maken hebben en hoe je ze kunt helpen om jou te helpen. Want een kwart van alle biodiversiteit leeft ondergronds. Al die kleine beestjes maken planten én jouzelf veel gezonder.

Het Dijkmagazijn bestaat 25 jaar! We vieren het jubileum met onze Beuningse partners. Een heel jaar lang zijn er op allerlei plekken in de gemeente bijzondere activiteiten te doen. Alles staat in het teken van 25 jaar samen naar de Waal. Met onze jubileumpartners: Perspectief, Bibliotheek Beuningen, Paulusgilde, Over en Weer, Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen. En natuurlijk Gemeente Beuningen, vrijwilligers, donateurs en sponsors.

Universiteit van Beuningen | Alle kleine beestjes helpen. 9 juni 2022, van 20:30 tot 22:00 | Beuningen, Bibliotheek Beuningen  Kosten: Leden en studenten € 4,00 | Overige bezoekers € 5,00 Info en reserveren via www.obgz.nl/agenda/UniversiteitvanBeuningen-9jun.html

Cookieinstellingen