Familievoorstelling Soep!

Foto: CC0

De laatste voorstelling van dit seizoen bij Theater de Molen; de familievoorstelling Soep!

Met de verhalen van oma gaan broer en zus op reis. Ze maken een tocht met bootjes van uien, een vliegende knoflook als luchtballon en rijden met een tractor door een bos van broccoli. Landschappen uit alle uithoeken van de wereld komen op camerabeelden tevoorschijn. Zullen ze er in slagen alle ingrediënten voor de soep te verzamelen? Kom je kijken en proeven?

SOEP! is een energieke beeldende voorstelling met een grote dosis humor, die alle zintuigen prikkelt. De kinderen worden meegenomen in het verhaal achter het Soep recept van oma. De twee spelers maken reizen naar de landschappen waar de ingrediënten van de soep vandaan komen. De voorstelling is voor kinderen vanaf 4 jaar.

IJsbeerINC. bestaat in de kern uit Milan Schleijpen en Marijn Maurits. Gefascineerd door objecttheater en wereldverbeteraars en geïnspireerd door beeldende theatermakers als Rieks Swarte en gezelschappen als Hotel Modern zijn zij gedreven om met een beeldende theatertaal maatschappelijke en fantasierijke voorstellingen te maken.

Reserveren kan via www.theaterdemolen.nl

Cookieinstellingen