Zomers voordeel bij Ervaar het OV

Foto: Ervaar het OV

Wat zijn jouw plannen deze zomer? Hapje eten op het terras, zwemmen en zonnen bij de recreatieplas, dansen op een festival… Wat je eindbestemming ook is: je reist er extra voordelig naartoe met de dagkaarten van Ervaar het OV.

Het is weer Summer Sale bij Ervaar het OV! In de maanden juli en augustus reis je voor maar € 6,- een hele dag met de bus of voor € 10,- een hele dag met de bus en regionale trein. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor slechts € 1,- met je mee. Bestel je dagkaart via Ervaar het OV Summersale.

Actievoorwaarden

Een e-ticket is, afhankelijk van de gekozen dagkaart (bus of bus & trein), de hele dag geldig in de bussen en de regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). De actie is niet geldig in de NS-treinen. Bekijk alle actievoorwaarden op  Ervaar het OV Summersale.

Over Ervaar het OV

Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis en RRReis. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties, tips en nieuws. Alles voor een comfortabele reis met het OV. Wil je op de hoogte blijven van alle acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via Ervaar het OV.

Cookieinstellingen