GGD vaccineert in Ewijk op vrijdag 12 augustus

Foto: CC0

De GGD vaccineert op vrijdag 12 augustus van 16.00- 20.00 uur in Multifunctionele Accommodatie ’t Hart in Ewijk. Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor een coronavaccinatie, als je daarvoor in aanmerking komt. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. GGD-personeel geeft ter plaatse voorlichting over het vaccineren. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Wie kunnen langskomen voor een coronavaccinatie?

Iedereen vanaf 12 jaar die nog geen 1e of 2e coronavaccinatie heeft gehad kan langskomen. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Heb je corona gehad? Dan moet er minimaal 8 weken tussen zitten voordat je je prik kunt halen.

Ook alle 18-plussers zijn welkom voor een boosterprik. En 60-plussers voor de extra boosterprik. Voor de boosterprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Ewijk?

Vrijdag 12 augustus 2022
Van 16.00 – 20.00 uur
Locatie: Multifunctionele Accommodatie ’t Hart
Den Elt 17, Ewijk
Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een vaccinatie wil halen is van harte welkom.

Meer informatie

Op de website www.ggdgz.nl/regiotour is informatie te vinden over de regiotour van de GGD. Ook vind je daar informatie over het voorlichtingsteam dat in Ewijk helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.

 

Cookieinstellingen