Stem op Stichting Tweestromenland in Beeld en Geluid bij Rabo-clubsupport

Foto: Jos Kruisbergen

Al ruim 28 jaar legt documentairemaker Jos Kruisbergen, geheel op vrijwillige basis, het wonen, werken en leven in het Land van Maas en Waal op beeld vast. Niet alleen voor nu, maar ook voor de volgende generaties.

Gesteund door bestuur, adviseurs en vrijwilligers er zijn inmiddels zo’n 80 prachtige documentaires gemaakt en ruim 500 reportages. Naast het vastleggen op beeld, draait de stichting de films ook gratis in verzorgingshuizen en het Alzheimercafé. Ook op scholen via het digibord.

Het doel

In het monteren van de beelden zit uren werk. Werk wat Jos met veel plezier en precisie doet. Maar deze apparatuur is, door het vele gebruik, ook aan slijtage onderhevig. De montageapparatuur is aan vervanging toe. Jos heeft nog 18 documentaires liggen die in de toekomst nog gemonteerd moeten worden. Nieuwe montageapparatuur kost 2950 euro.

“Wij hebben met de vorige Rabo-clubsupport (2021) € 865,29 opgehaald waar we heel blij mee zijn maar we zijn er nog niet. Vandaar ons verzoek voor support”, aldus de stichting.

Cookieinstellingen