Het sprookje van Duimelijntje

Foto: Poppentheater Koekla

Poppentheater Koekla presenteert de voorstelling Duimelijntje in Theater de Molen. Dit fantasierijke sprookje gaat over een klein meisje, geboren uit een bloem. Ze weet niet wie ze is en waar ze vandaan komt. Op een dag wordt ze meegenomen door een hebberige pad en zo begint haar avontuur. Gelukkig weet ze te ontsnappen! Ze komt terecht bij een deftige muis en een gierige mol. Daar ontmoet ze een blauwe vogel die Duimelijntje meeneemt naar de bloemenprins in elfenland, waar ze zich thuis voelt.

Een prachtig sprookje met spannende wendingen en een betoverend slot. Een voorstelling die thema’s als anders zijn, doorzettingsvermogen, liefde en fantasie duidelijk maakt.

Poppentheater Koekla is een reizend poppentheater uit Edam. Het gezelschap maakt sinds 2000 prachtige kindervoorstellingen. Deze zijn vaak bewerkingen van sprookjes of zelfbedachte verhalen. De optredens spelen zich af in fraaie decors. Belichting, geluideffecten en muziek zorgen voor magische sferen, verrassing en speelse details.

Zondag 30 oktober, aanvang 14:00 uur
Theater de Molen, Molenstraat 54 Beuningen
Entree: € 7,50

Reserveren kan via www.theaterdemolen.nl

Cookieinstellingen