Rob Martinus nieuwe voorzitter Stichting Perspectief

Foto:

Stichting Perspectief, de organisatie voor welzijn, zorg, sociaal en cultureel werk in Beuningen heeft een nieuwe voorzitter. Na een termijn van acht jaar heeft Guy Rutten het stokje overgedragen aan Rob Martinus. Rob wil zijn maatschappelijke betrokkenheid graag inzetten voor Perspectief.

Guy Rutten is acht jaar vrijwillig bestuurslid geweest, waarvan zeven jaar als voorzitter. Hij heeft zich al die jaren met volle overtuiging ingezet voor ‘zijn’ Perspectief. Onder andere het succesvolle Buurt Vervoer, voor de inwoners van de gemeente Beuningen, kwam uit zijn koker. Als oud-huisarts wist hij feilloos hoe belangrijk het is om zelf vervoer te kunnen regelen en onafhankelijk te zijn. Mee kunnen blijven doen aan de samenleving is waar Perspectief zich voor inzet en waar Guy zich hard voor heeft maakt.

Op 18 oktober is Rob Martinus unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van Perspectief. Rob heeft zich vanuit de politiek jarenlang ingezet voor de inwoners van Beuningen. Zijn interesse in het werkgebied van Perspectief had en heeft zijn belangstelling. Hier gaat hij nu mee aan de slag en Perspectief ziet dit met vertrouwen tegemoet.

Cookieinstellingen