Lichtjesavond in Beuningen

Foto: Hart van Beuningen

Zaterdagavond 17 december wordt voor de eerste keer de Lichtjesavond in het winkelcentrum van Beuningen georganiseerd. Het evenement staat nu nog in de kinderschoenen, maar dit heeft de intentie om elk jaar grootser te worden. Lichtjesavond staat natuurlijk in het teken van Licht. Wat is er niet gezelliger dan dat alles mooi verlicht is tijdens deze sfeervolle feestdagen.

De kinderen kunnen in de passage lampionnen knutselen onder begeleiding van de Knutselbus. Deze lampionnen mogen worden opgehangen in de grote kerstboom, maar ze mogen natuurlijk ook mee naar huis worden genomen. En er is voor de kids een springkussen in de vorm van een winterhuis. De rijzige Ijskoning en Ijskoningin lopen op hun stelten in hun indrukwerkkende verlichte kleding door het centrum.

Verder lopen er 3 Lady Diva’s in hun verlichte jurken en met hun zang, brengen zij u helemaal in de kerstsfeer. Spectaculair is ook de kindershowband St. Sebastianus uit Gendt, die dit jaar de 3e prijs heeft gewonnen bij het Nationaal Jeugdfestival! Natuurlijk mogen de Kerstman en zijn Elf niet ontbreken op deze avond. Als u nog kerstcadeaus nodig heeft of feestelijke kleding de winkels zijn deze avond geopend tot 21.00 uur.

Maar wat deze avond helemaal compleet maakt is: De Burgemeester Daphne Bergman houdt deze avond haar “eindejaarsreceptie” voor de inwoners op het Julianaplein. Samen met de rest van de gemeente wil ze dichter bij de inwoners komen. Dus iedereen heeft de kans om de Burgemeester eens persoonlijk te spreken. De gemeente gaat deze avond ook nog van alles organiseren op het Julianaplein. De ondernemers en onze burgemeester en wethouders heten u van harte welkom om te ontmoeten en verbinden.

Cookieinstellingen