Herhaalprik corona in Beuningen en Ewijk

Foto:

GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de herhaalprik op woensdag 4 januari in Beuningen en op vrijdag 20 januari in Ewijk. Er wordt geprikt zonder afspraak van 16.00 tot 20 uur. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Wie kunnen langskomen voor een herhaalprik?

Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal 3 maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

Wanneer komt de GGD naar Beuningen?

– Woensdag 4 januari van 16.00 tot 20.00 uur
Locatie: Dorpshuis De Leghe Polder, Schoolstraat 16 in Beuningen

Wanneer komt de GGD naar Ewijk?

– Vrijdag 20 januari van 16.00 tot 20.00 uur
Locatie: MFA ’t Hart, Den Elt 17 in Ewijk

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid of kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus.

Kijk voor meer informatie over de regiotour op www.ggdgz.nl/regiotour. Hier zie je waar de GGD komt en vind je informatie over het voorlichtingsteam dat in de gemeente helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.

Cookieinstellingen