23 maart 2023: open avond Rotary met auteur René Stipriaan

ter illustratie
ter illustratie
Foto:

Op 23 maart 2023 houdt Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland een ‘Open avond’ bij Thuis bij Fien. Belangstellenden zijn vanaf 18.45 uur van harte welkom om kennis te maken met Rotary en een lezing bij te wonen van literair-historicus, onderzoeker, schrijver en presentator René van Stipriaan.

Om 19.00 uur start de lezing van Van Stipriaan, auteur van het boek ‘De zwijger, Het leven van Willem van Oranje’. Voor zijn biografie van de Vader des Vaderlands heeft hij in 2022 zowel de Libris Geschiedenis Prijs als de Nederlandse Biografieprijs 2022 ontvangen. Meer informatie over deze auteur, zie https://www.renevanstipriaan.nl/.

De open avond biedt ook gelegenheid om kennis te maken met Rotary-leden en met hen te spreken over de activiteiten van Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland.
Wil je de lezing bijwonen? De toegang is gratis, maar aanmelding vooraf is verplicht. Meld je aan door een mail te sturen aan [email protected].

Wat is Rotary?

Rotary is een serviceorganisatie. Mannen en vrouwen uit diverse beroepsgroepen verenigd in lokale clubs hebben allemaal dezelfde intentie: individueel en collectief service verlenen aan derden. Dit doen zij door het organiseren van fundraising en ‘handen uit de mouwen’ projecten waarmee vervolgens goede doelen en initiatieven op sociaal en cultureel gebied worden ondersteund.

Cookieinstellingen