Training ‘Liever bewegen dan moe’ start in Beuningen

Foto: Pro Persona

Voor volwassenen die moeilijk in beweging komen, last hebben van negatieve gedachten en piekeren hebben organiseert Pro Persona Connect de training ‘Liever bewegen dan moe’ vanaf donderdagochtend 25 mei in Beuningen. Onverklaarbare lichamelijke klachten kunnen ook een reden zijn om deel te nemen.

In beweging blijven is er belangrijk, want hoe minder mensen bewegen, hoe grijzer het leven lijkt. Ook kan een inactief leven leiden tot somberheidsklachten. Om meer energie te krijgen, zal men in beweging moeten komen. Letterlijk en figuurlijk. De training Liever bewegen dan moe helpt mensen hun stoel uit te komen en laat ze ervaren dat doen energiek maakt.

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten van 2 uur op donderdag 25 mei, 1 + 8 + 15 + 22 + 29 juni, 6 juli 2023 van 10.00-12.00 uur in Beuningen. Elke bijeenkomst begin met voorlichting door een preventie medewerker over gezondheidsthema’s zoals de relatie tussen voeding en gezondheid, ontspanning door inspanning, stemming en emotie. In het tweede gedeelte verzorgd een sporttrainer/fysiotherapeut bij beweegoefeningen.

Geïnteresseerde inwoners van de gemeente Beuningen kunnen zich aanmelden via tel. 026-3124483 of [email protected] Vooraf zal er een kennismaking zijn met de preventie medewerker. Deelname is gratis.

Cookieinstellingen