Lezing en spreekuur over autisme bij de Bibliotheek Gelderland Zuid

Foto: BijzonderBrein

Elst/Beuningen -Op 2 april is het Wereld Autisme Dag, een dag om iedereen bewust te maken van wat autisme eigenlijk is. De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert op woensdag 29 maart een online lezing van Marsha Buuron, over de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen met autisme. Daarna kunnen ouders terecht op een open inloopspreekuur van Marsha op dinsdag 4 april in Bibliotheek Elst, en op dinsdag 11 april in Bibliotheek Beuningen.

Marsha Buuron van BijzonderBrein is gespecialiseerd in de werking van het brein van kinderen met autisme. Op woensdag 29 maart geeft zij in het kader van de reeks ‘Kennisdelers’ een gratis online lezing. Van 20.00 tot 21.00 uur gaat zij in op de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen met autisme. Luisteraars kunnen meepraten en vragen stellen via de chat. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

Open inloopspreekuur

Heb je een vraag over autisme, loop je ergens vast in de opvoeding van je kind of wil je dat iemand gewoon even hardop met je meedenkt? Kom dan naar het open inloopspreekuur van Marsha Buuron in de bibliotheek. Marsha is op dinsdag 4 april van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig in Bibliotheek Elst (Europaplein 1). Op dinsdag 11 april is zij voor vragen beschikbaar in Bibliotheek Beuningen (Schoolstraat 16), ook van 14.00 tot 17.00 uur. Kom gerust binnenlopen, vragen stellen kost niets.

Over Marsha Buuron

Marsha Buuron is neurobiologisch leefstijlcoach bij autisme. Ze houdt zich bezig met hoe je brein en je lijf op elkaar reageren en wat er nodig is om die zo goed mogelijk te ondersteunen. Want hoe je brein werkt heeft ook invloed op je slaap, je stress of je manier van eten en bewegen. En dat zijn allemaal voorwaarden om je te kunnen ontwikkelen. Marsha werkt als zelfstandig coach en therapeut met ouders van kinderen met autisme, die graag meer willen leren wat hun kind nodig heeft om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Ze is zelf ook moeder van vier kinderen met een bijzonder brein.

Cookieinstellingen