Zomerfestival in Beuningen: Senioren genieten van een scala aan activiteiten

Foto: Vereniging voor Senioren Beuningen

Beuningen – De senioren uit de gemeente Beuningen kunnen deze zomer weer genieten van een breed scala aan activiteiten. Het langverwachte Zomerfestival staat op het programma, met twee weken vol ontspanning, creatieve en sportieve activiteiten, en culinair genot. Het festival, georganiseerd door de vier seniorenverenigingen in de gemeente, gaat van start op maandag 7 augustus.

Het Zomerfestival biedt de mogelijkheid voor alle inwoners van Beuningen vanaf 50 jaar om deel te nemen, ongeacht of ze lid zijn van een van de seniorenverenigingen. Het festivalmagazine is inmiddels uitgebracht en bevat een overzicht van het volledige programma met maar liefst 65 activiteiten.

In het rijk geïllustreerde magazine worden diverse activiteiten gepresenteerd, waaronder forel vissen, een rondrit over de Dijk, een wijnproeverij, een golfclinic, creatief schilderen, een muziekquiz en een high tea. In de tweede week van het festival kunnen deelnemers onder andere een bierbrouwerij bezoeken, boetseren met klei, bloemschikken, deelnemen aan een muziekquiz, klaproosschilderen, line dancing en genieten van een filmvoorstelling.

Het festivalmagazine is reeds bezorgd bij alle leden van de seniorenverenigingen en is ook verkrijgbaar op verschillende openbare locaties in de gemeente. Voor degenen die de voorkeur geven aan een online versie, is het magazine te vinden op www.ssgb.nl. Op deze website kunnen geïnteresseerden zich ook inschrijven voor deelname aan de verschillende activiteiten.

De feestelijke opening van het Zomerfestival vindt plaats op maandag 7 augustus om 12.00 uur bij het gemeentehuis. Wethouder Alwin Steeg zal de festivalvlag hijsen om het startsein te geven. Uiteraard zal er bij deze gelegenheid een Beunings Keitje worden uitgereikt. Alle geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze feestelijke opening.

Mis het Zomerfestival niet en doe mee! Ontdek nieuwe activiteiten, ontmoet andere senioren uit Beuningen en geniet van een geweldige zomer vol plezier en ontspanning.

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u terecht op www.ssgb.nl.

Cookieinstellingen