Rode Kruis richt Blarenpoli’s in voor Vierdaagsewandelaars in Beuningen en Wijchen

Foto:

Beuningen/Wijchen – Met de naderende Nijmeegse Vierdaagse staat het Rode Kruis weer klaar om wandelaars te ondersteunen bij de beruchte ‘vierdaagseblaren’. De Rode Kruis-afdelingen in Beuningen en Wijchen hebben speciale Blarenpoli’s ingericht, waar wandelaars van harte welkom zijn voor professionele verzorging en advies.

In Beuningen bevindt de Blarenpoli zich in De Lèghe Polder, waar wandelaars van maandag 17 tot en met donderdag 20 juli terecht kunnen. De poli is geopend van 15.00 tot 20.00 uur, zodat wandelaars na hun dagelijkse tocht meteen de nodige zorg kunnen ontvangen.

In Wijchen is de Blarenpoli te vinden bij Sterrebosch, zaal de Arend op Kasteellaan 6. Hier kunnen wandelaars terecht van maandag 17 tot en met donderdag 21 juli, van 14.00 tot 21.00 uur. Op woensdag, tijdens de doorkomst van de Vierdaagse in Wijchen, is de blarenpoli zelfs extra geopend van 09.00 tot 13.00 uur om de wandelaars op dat drukke moment te kunnen helpen.

Het mooie aan deze Blarenpoli’s is dat wandelaars zonder afspraak kunnen binnenlopen. Het Rode Kruis staat klaar met ervaren medewerkers om de blaren op een deskundige wijze te behandelen en te verzorgen. Bovendien wordt er geen vergoeding gevraagd voor de diensten, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd om het Rode Kruis te ondersteunen in hun belangrijke werk.

Het Rode Kruis biedt hiermee een waardevolle service aan de Vierdaagsewandelaars, zodat zij hun wandeltocht comfortabel kunnen voortzetten. De Blarenpoli’s in Beuningen en Wijchen zijn een geruststellende gedachte voor de deelnemers en dragen bij aan de veiligheid en het welzijn van alle wandelaars die de uitdaging aangaan.

Cookieinstellingen