Beuningse Plasloop 2023: Schrijf je nu in voor dit sportieve evenement!

Foto: Robert van Dongen / Hardloopvereniging Beuningen

Beuningen, 25-07-2023 – Hardloopvereniging Beuningen staat op het punt om een spetterend sportevenement te organiseren waar jong en oud zich kunnen uitleven. Op zondagochtend 1 oktober vindt de Beuningse Plasloop 2023 plaats, een superleuke hardloopwedstrijd waar deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden en speciale categorieën.

De Beuningse Plasloop biedt voor ieder wat wils. Je kunt deelnemen aan afstanden van 5 of 10 kilometer, of meedoen aan de uitdagende Jack Muller ondernemersrun. Deze speciale loop is ontworpen voor bedrijven, ondernemers en leden van de Harten4Groep, die hun sportiviteit en teamgeest willen laten zien.

Ook aan de jongste sportievelingen is gedacht. Voor de kids wordt de DROOM Beuningen Kidsrun georganiseerd, waar ze kunnen kiezen uit afstanden van 500 of 1000 meter. Een geweldige kans voor kinderen om kennis te maken met de vreugde van hardlopen en actief bezig te zijn.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gulle steun van verschillende sponsoren, waaronder de Gemeente Beuningen, De Zaak Beuningen en Harten4Groep. Dankzij hun bijdragen belooft de Beuningse Plasloop 2023 een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers.

Het prachtige parcours voert de hardlopers helemaal rond de Beuningse Plas, een schitterende locatie die zich uitstekend leent voor deze sportieve uitdaging. De start en finish vinden plaats bij de WSV, waardoor er een gezellige en sfeervolle ambiance zal zijn om de sporters aan te moedigen.

Wil je ook deelnemen aan deze geweldige hardloopwedstrijd en genieten van een sportieve zondagochtend? Schrijf je dan snel in via: https://lnkd.in/epnheRwv. Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij [email protected].

Doe mee aan de Beuningse Plasloop 2023 en laat je sportieve spirit zien terwijl je geniet van een fantastisch evenement vol plezier en gezonde beweging voor jong en oud!

Cookieinstellingen