Kermismatinee voor Senioren met Live Muziek bij Muziekcentrum Ulto in Winssen

Foto: Francisca Mayorga via Pixabay

Winssen, 26-07-2023 – Vroeger waren de kermisdagen een bron van gezelligheid, waarbij bijna iedereen vrij nam en de cafés en danstenten uitpuilden. Die nostalgische sfeer komt weer tot leven! Op maandag 14 augustus kunnen senioren van 14.00 tot 17.00 uur genieten van een speciale kermis/dansmiddag in muziekcentrum Ulto, Notaris Roesstraat te Winssen. Het evenement wordt opgeluisterd door het toporkest Jersey, dat (dans)muziek uit vervlogen jaren ten gehore zal brengen.

Haal dus je dansschoentjes maar weer van stal, want deze middag belooft een waar feest te worden voor jong van hart. De muzikale klanken van Jersey zullen je meevoeren naar de tijden van weleer, waar dansen en plezier maken centraal stonden.

Natuurlijk is dansen niet voor iedereen weggelegd, maar dat is geen probleem! Ook als je liever niet danst, kun je nog steeds een fijne middag beleven. Luister naar de heerlijke muziek en geniet van lekkere hapjes en drankjes in goed gezelschap.

De entree voor deze bijzondere middag bedraagt slechts € 7,50 voor leden van de seniorenvereniging en € 10,00 voor niet-leden. Dit bedrag is inclusief 2 consumpties, hapjes en koffie/thee, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken.

Meer informatie over het evenement en eventuele aanmeldingen kun je vinden op de website van de seniorenvereniging: www.seniorenwinssen.nl.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en beleef een onvergetelijke middag vol gezelligheid en muziek tijdens de kermis/dansmiddag op 14 augustus in muziekcentrum Ulto.

 

 

Cookieinstellingen