Rondleiding bij Melkveebedrijf Verploegen in Winssen

Foto: CC0

Winssen, 26-07-2023 – Op zaterdag 26 augustus 2023, tussen 11:00 en 15:00 uur, krijgt het publiek de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van Melkveebedrijf Verploegen in Winssen. Het melkveebedrijf opent zijn deuren voor een boeiende rondleiding, waarbij bezoekers alles te weten kunnen komen over de veehouderij van de Familie Verploegen.

Tijdens de rondleiding kunnen geïnteresseerden genieten van een leerzaam en vermakelijk evenement. Het is de perfecte gelegenheid om het boerenleven van dichtbij te ervaren en inzicht te krijgen in de dagelijkse werkzaamheden op de boerderij.

Bezoekers kunnen al hun brandende vragen stellen aan de gastvrije familie Verploegen. Of het nu gaat om het melkproces, de verzorging van de dieren, duurzame praktijken of andere aspecten van de veehouderij, de familie staat klaar om alle vragen te beantwoorden.

Tijdens de rondleiding zullen alle onderdelen van het melkveebedrijf worden getoond, van de ruime stallen waar de koeien vertoeven tot de moderne faciliteiten voor het melken van de koeien.

Het beste van alles? De toegang tot de rondleiding is volledig gratis! Dus breng je familie, vrienden en kennissen mee voor een gezellige en leerrijke dag op Melkveebedrijf Verploegen.

Voor vragen of meer informatie over de rondleiding kun je contact opnemen via e-mail: [email protected].

Mis deze unieke gelegenheid niet en kom op 26 augustus naar Melkveebedrijf Verploegen om te genieten van een interessante dag op de boerderij!

Cookieinstellingen