Winssense Kermisweekend 2023: Vier Dagen Feest op Admiraal van Ghentplein – Mis het Niet!

Foto: Beuningen Nieuws

Winssen, 11 augustus 2023 – Het bruisende dorpje Winssen maakt zich klaar om het Admiraal van Ghentplein om te toveren tot een betoverende feestlocatie tijdens het langverwachte Winssense Kermisweekend van 12 tot en met 15 augustus 2023. Met een programma boordevol plezier en vermaak belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden voor jong en oud.

Het kermisweekend zal van start gaan met een betoverende opening op zaterdag 12 augustus. De feeststraat bij De Arend wordt omgetoverd tot een zee van gezelligheid met de bekende DJ Mike die vanaf 20.00 uur de avond zal verlichten met opzwepende muziek. De dansvloer staat klaar, dus trek je dansschoenen aan en bereid je voor op een avond vol muziek en plezier die je niet wilt missen.

Op zondag 13 augustus staat actie en spanning centraal met de vijfde editie van de Winssense Kermiskoers. Start- en finishlocaties bij De Arend en De Paulus zullen toeschouwers in de ban houden terwijl de coureurs hun uiterste best doen om de overwinning te behalen. Na de koersen barst het feest los bij De Arend met een groots koersfeest, inclusief prijsuitreiking en live optredens van Robert Pouwels.

Maandag 14 augustus belooft een gezellige ‘Daags na de Koers’ matinee bij De Arend met het Achterhoekse trio Broodopdeplank. Vanaf 16.00 uur kun je genieten van geweldige muziek en goede vibes, de ideale gelegenheid om bij te praten met vrienden en te ontspannen na het intensieve weekend.

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het kermisweekend op dinsdag 15 augustus afgesloten met een spetterende finale. Vanaf 14.00 uur worden de attracties opnieuw tot leven gebracht voor een laatste dosis plezier en opwinding. Speciaal voor de senioren is er een traditionele kermislunch vanaf 12.00 uur bij De Paulus, zodat zij ook volop kunnen genieten van de festiviteiten.

Het Winssense Kermisweekend 2023 belooft een ware viering van vreugde, lekker eten, spannende koersen, een bruisende zaterdagavond en een gezellige maandagmiddag matinee. Nodig je vrienden en familie uit en vier samen met de lokale gemeenschap deze buitengewone vierdaagse festiviteiten op het Admiraal van Ghentplein.

Voor meer informatie over het Winssense Kermisweekend en eventuele last-minute wijzigingen in het programma, blijf op de hoogte via onze sociale media en lokale aankondigingen.

Cookieinstellingen