Poppentheater Tingeling Betoverende Zomervoorstellingen voor Jonge Kijkers

Foto: tingeling

Beuningen, 13 augustus 2023 – Poppentheater Tingeling biedt jonge avonturiers een reeks magische zomervoorstellingen aan in haar knusse theatertje in Beuningen. Vanaf maandag 14 tot en met vrijdag 25 augustus, elke dag om 11.00 uur, komt het theater tot leven met betoverende voorstellingen speciaal ontworpen voor peuters en kinderen tot 8 jaar.

Bijzondere hoogtepunten van het programma zijn de speciale voorstellingen op maandag 14 en dinsdag 15 augustus. “Het brilletje van egel” is speciaal afgestemd op de jongste bezoekers in de leeftijdscategorie van 2 tot 4 jaar. Deze voorstelling belooft een leerzame en onderhoudende ervaring te bieden, waarbij jonge geesten worden meegenomen op een reis door de betoverende wereld van het poppentheater.

Een gedetailleerd overzicht van het zomerprogramma en de bijbehorende voorstellingen is te vinden op de officiële website: www.poppentheatertingeling.nl.

Het charmante theater, gelegen aan de Tempelstraat 6 in Beuningen, biedt een intieme setting die perfect is voor de jonge doelgroep. Bezoekers kunnen hun plaatsen reserveren via de website of door te bellen naar 024-6777034. De toegangsprijs bedraagt slechts 5 euro per persoon, waardoor deze voorstellingen toegankelijk zijn voor gezinnen en individuele bezoekers.

Poppentheater Tingeling verheugt zich erop om jonge verbeeldingen te prikkelen en onvergetelijke herinneringen te creëren tijdens deze betoverende zomervoorstellingen. Door de combinatie van traditioneel poppentheater en moderne verhalen ontstaat er een unieke ervaring die zowel jong als oud zal betoveren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Persvoorlichting Poppentheater Tingeling
E-mail: [email protected]
Telefoon: 024-6777034

Cookieinstellingen