Betoverende boottocht op de Beuningse Plas: Licht, optredens en avontuur!

Foto: WSV de Beuningse Plas

Ontdek de Magische Water- en Vuurtocht op de Beuningse Plas op zaterdagavond 9 september!

Laat je betoveren tijdens een uniek avontuur op de Beuningse Plas op zaterdagavond 9 september! Stap aan boord voor een onvergetelijke boottocht over het glinsterende water. Terwijl de kleintjes smullen van marshmallows en heerlijke worstenbroodjes, geroosterd boven een knapperend kampvuur van 19:00 tot 20:00 uur, begint jouw avontuur om 20.30 uur.

Zorg ervoor dat je boot straalt met feestelijke verlichting, zodat je als een schitterende ster over het water glijdt en anderen niet kunnen missen dat jij er bent! Terwijl de nacht valt, navigeer je richting het mysterieuze Ganzeneiland en de betoverende Slottuin. Onderweg word je getrakteerd op spetterende optredens, variërend van muziek en dans tot poëzie en DJ-shows!

De betoverende reis begint en eindigt bij het gezellige clubhuis aan de verlengde Reekstraat op zaterdagavond 9 september. Sluit de avond af met een swingende dans op het water en het terras, begeleid door de beats van DJ Seven. Maak je geen zorgen als je geen eigen boot hebt, want je kunt nog steeds genieten van de betoverende optredens. Dit magische evenement is ook te voet of per fiets bereikbaar.

Voor leden is deelname gratis, en voor introducees slechts 5 euro voor kinderen en 10 euro voor volwassenen op zaterdagavond 9 september. Schrijf je in op de officiële evenementenpagina, waar je tevens de route kunt vinden. Maak je klaar om de Beuningse Plas op zaterdagavond 9 september op een geheel nieuwe manier te ontdekken! Voor meer informatie en inschrijving, bezoek www.wsvdebeuningseplas.nl.

 

Cookieinstellingen