Ontdek de Pracht van Kunst: Kunstroute Beuningen 2023

Foto: aRtelier Wortel

Meer dan 33 locaties en ateliers verwelkomen het publiek tijdens de Kunstroute Beuningen 2023, wat een geweldige gelegenheid biedt om prachtige kunstwerken te bewonderen. Tijdens de 18e editie van de Kunstroute Beuningen op zaterdag 16 en zondag 17 september, zullen diverse kunstenaars hun creatieve meesterwerken presenteren in hun atelier of tijdelijke expositieruimte.

De route leidt je door de vier dorpen Weurt, Beuningen, Ewijk en Winssen, waar je kunt wandelen of fietsen langs unieke kunstobjecten en ateliers. Je hebt zelfs de kans om een kijkje te nemen in de huizen van de kunstenaars, waar ze je meenemen in het fascinerende proces van idee tot creatie. Deze bijzondere locaties zijn beide dagen geopend van 12:00 tot 17:00 uur, en de toegang is geheel gratis.

Enkele deelnemende kunstenaars delen hun gedachten:

  • Marie-José Mol: De Kunstroute biedt een prachtige kans om op een toegankelijke manier ateliers te verkennen en te ontdekken wat er allemaal wordt gecreëerd.
  • Marianne Nieuwdorp (Yanamart): Ik vind het heerlijk om plezier te beleven aan het delen van mijn kunstwerken met anderen en mensen uit te nodigen in de betoverende wereld van zelfexpressie met verf en klei.
  • Gemma Cornelissen: Het is fantastisch om je passie te delen met anderen. Ontmoetingen met gelijkgestemden zijn onvergetelijk.
  • Marianne Juckers: Moeilijk betekent niet onmogelijk. Fouten maken is zoveel waardevoller dan nooit een poging wagen.
  • aRtelier Wortel: Onze voortuin wordt omgetoverd tot een beeldentuin, een toekomstige ontmoetingsplaats voor kunstliefhebbers in het Land van Maas en Waal.

Voor meer informatie, bezoek de website www.kunstroutebeuningen.nl of haal de folder op tijdens werkdagen bij Stichting Perspectief, gevestigd aan de Molenstraat 54 in Beuningen.

Cookieinstellingen