Feestelijke opening van KoEl Praktijk in Beuningen

Foto: Irma Visser

Beuningen, 5 september 2023 – Op 2 september jongstleden werden de deuren van KoEl Praktijk voor Kinderfysiotherapie en Logopedie in Beuningen officieel geopend, en de gebeurtenis trok veel belangstellenden en enthousiaste reacties.

De opening van deze nieuwe praktijk, gespecialiseerd in kinderfysiotherapie en logopedie, was een groot succes. De feestelijke gelegenheid werd bijgewoond door een grote groep geïnteresseerden, waaronder ouders, kinderen en lokale bewoners.

Kinderfysiotherapeut Elke en kinderlogopedist Koosje, de trotse eigenaren van de praktijk, verrichtten samen de symbolische handeling van het doorknippen van het lint bij de ingang. Deze hartverwarmende ceremonie werd gevolgd door een toast op de start van de nieuwe praktijk, waarbij aanwezigen hun glazen hieven en hun beste wensen uitspraken.

Terwijl ouders en verzorgers genoten van de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en meer te leren over de aangeboden diensten, vermaakten de kinderen zich uitstekend met het mooie logopedie- en fysiotherapiemateriaal dat in de praktijk beschikbaar was gesteld. Als extra verrassing ontvingen alle kinderen een feestelijke ballon om het evenement nog specialer te maken.

KoEl Praktijk voor Kinderfysiotherapie en Logopedie staat klaar om de kinderen van Beuningen en omgeving te ondersteunen bij hun ontwikkeling en gezondheid. Het team kijkt uit naar het bieden van hoogwaardige zorg en het creëren van een positieve impact op het leven van kinderen en hun families.

Voor meer informatie over KoEl Praktijk voor Kinderfysiotherapie en Logopedie, inclusief de aangeboden diensten en openingstijden, kunt u terecht op hun website: www.koelkind.nl.

KoEl Praktijk voor Kinderfysiotherapie en Logopedie

Adres: Julianaplein 23, Beuningen
Telefoon: 06-81538692
Email: [email protected]

Over KoEl Praktijk voor Kinderfysiotherapie en Logopedie

KoEl Praktijk voor Kinderfysiotherapie en Logopedie is een gespecialiseerde praktijk gevestigd in Beuningen, die hoogwaardige kinderfysiotherapie en logopediediensten aanbiedt. Het toegewijde team van professionals staat klaar om kinderen te helpen bij het bereiken van hun volledige potentieel door middel van persoonlijke en professionele zorg.

Cookieinstellingen