Muziektheater Sprankel nodigt jong talent uit voor proeflessen in Winssen

Foto: Sprankel

De Tourgroep van muziektheater Sprankel biedt jonge talenten tussen de 11 en 16 jaar de kans om hun passie voor acteren, dansen en zingen naar een hoger niveau te tillen. Op vrijdag 8 en 15 september zullen er twee proeflessen plaatsvinden waarin enthousiaste jongeren hun artistieke vaardigheden kunnen ontwikkelen.

De repetities vinden wekelijks plaats op vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in de sfeervolle omgeving van de Paulus in Winssen. Deze unieke kans biedt jongeren niet alleen de gelegenheid om hun creatieve talenten te verkennen, maar ook om deel uit te maken van een gepassioneerde gemeenschap van gelijkgestemde artiesten.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een van de proeflessen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Meer informatie over deze spannende kans is te vinden op de officiële website van muziektheater Sprankel: www.stichtingsprankel.nl.

Dus, als je droomt van schitteren op het podium en je artistieke talenten wilt ontplooien, grijp dan deze kans en meld je aan voor een proefles bij muziektheater Sprankel in Winssen. Wie weet ontdek jij hier wel jouw toekomstige passie!

Cookieinstellingen