Voluit Leven met mindfulness cursus start in Beuningen

Foto: CC0

Voor volwassenen die zich soms somber, gespannen, angstig of vermoeid voelen organiseert Pro Persona Connect dit najaar de cursus ‘Voluit Leven’ in de gemeente Beuningen. Regelmatig pijn hebben, een gevoel van leegte of zelfkritiek kunnen ook redenen zijn om deel te nemen.

In de cursus ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om zichzelf te veranderen, maar om een andere kijk op het leven te krijgen en bewuste keuzes te maken. Dit wordt geleerd door middel van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die niet veranderd kunnen worden en te investeren in dingen die echt belangrijk zijn en waar wel invloed op uitgeoefend kan worden.

De cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten op woensdag 1 + 8 + 15 + 22 + 29 november, 6 + 13 + 20 december 2023 van 10.00-12.00 uur in Beuningen. Door de training te volgen krijgen deelnemers meer kijk op eigen patronen en hoe met pijn en leed om gegaan wordt. Er wordt aandacht besteed aan het observeren en accepteren wat er in zichzelf omgaat, minder te oordelen en milder te worden.

Geïnteresseerde inwoners van de gemeente Beuningen kunnen zich aanmelden via tel. 026-3124483 of [email protected]. Vooraf zal er een kennismaking zijn met de cursusleider(s).

Deelname is gratis, wel moeten deelnemers zelf het cursusboek bestellen (ca € 25,-).

Cookieinstellingen