Gemeente lanceert collectieve inkoopactie voor huiseigenaren

Foto: publiek domein

Bent u huiseigenaar in onze gemeente? Dan hebben we goed nieuws voor u! Binnenkort gaat er weer een collectieve inkoopactie van start, waarbij u samen met andere huiseigenaren duurzame maatregelen kunt aanschaffen. Deze actie is een samenwerking tussen de gemeente en ‘Winst uit je Woning’, en biedt u de kans om uw huis energiezuiniger te maken.

Wat houdt de inkoopactie in?

Tijdens deze inkoopactie krijgt u de gelegenheid om gezamenlijk duurzame maatregelen aan te schaffen voor uw woning. Denk hierbij aan isolatiemaatregelen om uw huis beter te isoleren en daarmee energie te besparen, of aan de installatie van zonnepanelen om zelf groene energie op te wekken. Dit initiatief is bedoeld om huiseigenaren te helpen hun woningen te verduurzamen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook kan leiden tot lagere energiekosten.

Hoe kunt u deelnemen?

Als huiseigenaar in onze gemeente kunt u zich nog tot en met 15 november van dit jaar inschrijven voor de collectieve inkoopactie. Om u goed te informeren over de mogelijkheden en voordelen, wordt er op 25 september een digitale informatieavond georganiseerd. Tijdens deze avond krijgt u de kans om vragen te stellen en meer te weten te komen over de beschikbare opties.

Aanmelden of meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor deze collectieve inkoopactie of simpelweg meer informatie verkrijgen? Bezoek dan de website van ‘Winst uit je Woning’ op www.winstuitjewoning.nl. Hier vindt u alle details over de actie, de inschrijvingsprocedure en de digitale informatieavond.

Grijp deze kans om uw woning te verduurzamen en tegelijkertijd uw energiekosten te verlagen. Samen maken we onze gemeente groener en energiezuiniger!

Cookieinstellingen