Informatieavond over Duurzame Toekomst Muziekkoepel Winssen

Foto: www.historischbesefbeuningen.com

Winssen, 17 september 2023 – Op maandag 18 september 2023 staat er een belangrijke datum op de agenda voor de inwoners van Winssen en muziekliefhebbers uit de regio. Die avond organiseert de Stichting Muziekkoepel Winssen een informatieavond om de plannen voor de toekomst van de muziekkoepel te presenteren en belangstellenden te betrekken bij dit bijzondere project.

De Stichting Muziekkoepel Winssen heeft als doel om de iconische muziekkoepel duurzaam te behouden, en om dit doel te bereiken willen ze graag de input en steun van de gemeenschap verzamelen.

Tijdens de informatieavond zijn alle geïnteresseerden van harte welkom. De avond begint om 20.00 uur en vindt plaats in De Paulus te Winssen. Vanaf 19.45 uur is er al gelegenheid voor inloop, waarbij koffie en thee worden geserveerd. De presentatie van de plannen zal onder andere bouwtekeningen en een maquette bevatten, zodat bezoekers een duidelijk beeld krijgen van wat er te verwachten valt.

Het hoogtepunt van de avond zal de onthulling van de duurzame plannen voor de muziekkoepel zijn. Daarnaast is er ruimschoots de gelegenheid voor vragen en discussie, zodat iedereen zijn of haar stem kan laten horen en ideeën kan delen.

Voor verdere informatie over dit evenement en het behoud van de muziekkoepel kunt u contact opnemen met de Stichting Muziekkoepel Winssen via [email protected].

Cookieinstellingen