Iedereen welkom bij open repetities Plankenkoorts in september

Foto: Plankenkoorts

Toneelliefhebbers, opgelet! Plankenkoorts, de gerenommeerde toneelvereniging uit Winssen, nodigt mensen van alle leeftijden en ervaringsniveaus uit om deel te nemen aan hun open repetities deze september. Of je nu een tiener bent die nog nooit toneel heeft gespeeld of een ervaren zestiger, bij Plankenkoorts vind je je plek.

De charme van Plankenkoorts ligt in haar inclusiviteit. Nieuwe leden krijgen de kans om deel te nemen aan de nieuwste voorstelling, ongeacht hun ervaring. Dit betekent dat zelfs degenen die nog nooit op de planken hebben gestaan, met open armen worden ontvangen om zich aan te sluiten bij deze gepassioneerde toneelgemeenschap.

Wanneer en waar kun je langskomen?

De open repetities vinden plaats op maandagavonden om 20:00 uur in de Paulus in Winssen. Dit is de perfecte gelegenheid om de sfeer te proeven, mensen te ontmoeten en je passie voor toneel te ontdekken.

Meer informatie nodig?

Als je meer wilt weten voordat je besluit mee te doen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plankenkoorts. Je kunt hen bereiken via e-mail op [email protected]. Ze staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen.

Grijp deze kans om je toneelambities waar te maken en deel uit te maken van de boeiende wereld van Plankenkoorts. Of je nu wilt schitteren op het podium of gewoon wilt genieten van de magie van het theater, iedereen is welkom bij Plankenkoorts. Kom langs en laat je toneeldromen tot leven komen!

Cookieinstellingen