Beuningse Boys overklast DIO’30 met overwinning van 4-1

In een spannende wedstrijd wist Beuningse Boys de overwinning binnen te halen tegen DIO’30. De voortekenen waren al niet gunstig voor DIO’30, met een matige voorbereiding en enkele blessures in hun team.

Beuningse Boys begon de wedstrijd sterk en nam al snel het initiatief. In de 17e minuut resulteerde dit in een prachtig doelpunt vanaf 25 meter afstand, waarbij de doelman van DIO’30 kansloos was. Dit bracht de thuisploeg op een verdiende 1-0 voorsprong.

DIO’30 probeerde zich te herstellen en kreeg enkele kansen, maar slaagde er niet in om te scoren. In de 37e minuut kregen ze nog meer tegenslag te verwerken toen hun spits een tweede gele kaart ontving en het veld moest verlaten. Met een man minder was het een lastige strijd voor DIO’30.

Na de rust zette Beuningse Boys het overwicht voort en breidde hun voorsprong uit naar 3-0, mede dankzij vermoeidheid bij DIO’30. In de 85e minuut wist DIO’30 nog wel de eer te redden met een doelpunt, maar dit had weinig invloed op de uitkomst van de wedstrijd.

Beuningse Boys won uiteindelijk met 4-1, en deze overwinning geeft hen een positieve start van het seizoen. DIO’30 zal moeten herstellen van deze tegenslag en zich voorbereiden op de volgende uitdaging.