Beuningen sportief kids klim event Go for Fun Beuningen

Foto: Rob Joseph Photography

Beuningen, 5 oktober 2023 – De herfstvakantie staat voor de deur en voor de jeugd in de regio Beuningen wordt het een knallend begin! Go For Fun attractie- & partyverhuur en The Partyhopper hebben in samenwerking met Beuningen Samen in beweging een opwindende, sportieve activiteit opgezet om de vakantie goed te starten.

Springen, klimmen en glijden

In sporthal De Tinnegieter zijn er op maandag 16 en dinsdag 17 oktober van 10.00 tot 16.00 uur tal van leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Diverse springkussens, uitdagende stormbanen en reuzenglijbanen staan opgesteld en wachten op avontuurlijke deelnemers. Voor de kleintjes is er een speciale hoek met onder andere springkussens, mega Legobouwblokken en zelfs een clownglijbaan.

Betaalbaar plezier

Het beste nieuws? Dit spannende evenement kost slechts € 7,- per kind voor de hele dag vol plezier. En ouders en verzorgers zijn van harte welkom om hun kinderen te begeleiden, en zij mogen gratis deelnemen.

Veiligheid voorop

Om ervoor te zorgen dat de kinderen veilig kunnen genieten, is er toezicht aanwezig gedurende het evenement.

Details van het evenement:

Waar: Sporthal ‘De Tinnegieter’, Leigraaf 2, Beuningen.
Wanneer: Maandag 16 en dinsdag 17 oktober.
Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur op beide dagen.
Toegang: € 7,- per kind (ouders/begeleiders gratis).

Dus, ouders en verzorgers, markeer deze data in uw agenda, want uw kinderen zullen een onvergetelijke start van de herfstvakantie beleven in het spring- en luchtkussenparadijs van Beuningen! Kom langs en laat de herfstvakantiepret beginnen. Veel plezier!

 

Cookieinstellingen