Herfstconcert ‘Als de blaadjes vallen…’ brengt warmte en muziek naar Beuningen

Foto: Pixabay

Beuningen, 10 oktober 2023 – Terwijl de zomer plaatsmaakt voor de herfst en de dagen korter worden, verenigen de inwoners van Beuningen zich voor een speciale muzikale ervaring om de koude maanden tegemoet te treden.

Seniorenvereniging Beuningen en Muziekvereniging Kunst en Volharding slaan opnieuw de handen ineen, na het succes van hun zomerconcert in 2022, en ditmaal voegen ze zich bij de muzikale krachten van Vocal Group Genoot voor het herfstconcert ‘Als de blaadjes vallen…’.

Op zondagmiddag 29 oktober is iedereen van harte uitgenodigd om in De Lèghe Polder te genieten van een gevarieerd muzikaal programma, gepresenteerd door André Haverkort. Het orkest van Kunst en Volharding, onder leiding van dirigent Sjef de Kort, en Vocal Group Genoot, onder leiding van Stanley Stokkermans, zullen het publiek trakteren op bekende nummers uit grote musicals en van beroemde artiesten.

De magische klanken van dit concert zullen om 14:00 uur beginnen te weerklinken, maar de deuren van de zaal zullen al om 13:30 uur openstaan om het publiek te verwelkomen. Een kaartje voor dit betoverende evenement kost slechts €4,- per persoon en is verkrijgbaar aan de deur of via de website www.seniorenbeuningen.nl.

Dus, markeer 29 oktober op uw kalender en kom samen met uw vrienden en familie genieten van een prachtige middag vol muzikale warmte en gezelligheid in Beuningen. Laat de herfstbladeren vallen en laat de muziek uw hart verwarmen.

Cookieinstellingen