Fietshelm met €25 korting in Gelderland

Foto: Gemeente Beuningen

Fietsen wordt niet alleen gezien als een plezierige en milieuvriendelijke vorm van transport, maar het heeft ook bewezen voordelen voor de gezondheid en veiligheid. Een nieuw initiatief moedigt mensen aan om veilig de fiets op te stappen en beloont hen tegelijkertijd met een flinke korting.

Fietsen is niet alleen een leuke activiteit, maar het draagt ook bij aan een gezondere levensstijl en verhoogt de sociale activiteit en zelfredzaamheid van individuen. Bovendien is fietsen een duurzame manier om van A naar B te komen.

Vanaf vandaag bieden deelnemende fietsenwinkels een aantrekkelijke korting van 25 euro aan op goedgekeurde fietshelmen. Het dragen van een helm is essentieel voor de veiligheid van fietsers en vermindert het risico op ernstige hoofdletsel bij ongevallen.

Deelnemers kunnen profiteren van deze aanbieding door een bezoek te brengen aan een van de deelnemende fietsenwinkels in hun buurt. Een lijst van deze winkels en verdere informatie is beschikbaar op de website: https://obi41.nl/2p8ndc6p.

Dus waar wacht je nog op? Spring op je fiets, zorg voor je gezondheid en veiligheid, en profiteer van deze geweldige aanbieding bij een fietsenwinkel in jouw buurt. Geniet van het plezier van fietsen en blijf veilig op de weg!

Cookieinstellingen