Spannende Halloween speurtocht in winkelcentrum op 27 oktober

Foto: Alexa from Pixabay

Op vrijdag 27 oktober staat het winkelcentrum in de schijnwerpers met een opwindende Halloween-speurtocht. Bereid je voor op een avond vol mysterie en verkleed je in je meest angstaanjagende kostuum terwijl je samen met anderen op zoek gaat naar verborgen schatten.

De speurtocht belooft plezier en sensatie voor alle leeftijden, dus jong en oud zijn welkom om deel te nemen. Het doel is om alle items op het speurtochtformulier te vinden. En als dat nog niet genoeg is om je aan te moedigen, zal er ook een prijs worden uitgereikt aan degene met het meest verbluffende kostuum. Dus, laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met je griezeligste outfit!

Maar dat is nog niet alles – terwijl je door het winkelcentrum struint op zoek naar aanwijzingen, zou je zomaar een onverwachte ontmoeting kunnen hebben met een mysterieuze griezel… Durf jij de uitdaging aan?

Voor degenen die zelf willen bijdragen aan de griezelige sfeer, is er een mogelijkheid om als vrijwilliger te helpen. Je kunt je aanmelden via [email protected] en deel uitmaken van de organisatie achter dit spannende evenement.

Het Halloweenspeurtochtformulier wordt tussen 18:00 en 20:00 uur uitgedeeld op het Julianaplein. Als je geen zin hebt om te wachten, kun je het formulier ook vooraf downloaden op de officiële website van het winkelcentrum.

Mis deze kans niet om een avond vol avontuur en angstaanjagende verrassingen te beleven. Kom en vier Halloween in stijl op 27 oktober in het hart van ons winkelcentrum!

Cookieinstellingen