Lavila Beuningen opent haar deuren met feestelijke ceremonie

Foto: Lavila

Vorige week dinsdag heeft Lavila Beuningen officieel haar deuren geopend voor het publiek, zonder enige tijdslimiet op het ‘all-you-can-eat’ concept. De opening werd plechtig bijgewoond door de wethouder van Beuningen, Alwin Steeg, die een korte toespraak hield en het restaurant officieel opende.

Het restaurant, hoewel de aankondiging van de feestelijke opening recent plaatsvond, is al enige tijd open voor het publiek. Bezoekers kunnen zich laten verwennen door heerlijk eten, attente service en warme gastvrijheid.

Dit nieuwe restaurant nodigt gasten uit om de exotische smaken van Azië te ontdekken, bereid door gepassioneerde chef-koks met verse, hoogwaardige ingrediënten. Van verfijnde sushi-rollen tot sappige vleesgerechten, verse vis, verrukkelijke vegetarische opties, hartverwarmende soepen en verfrissende salades; het menu is een ware zintuiglijke ervaring. Het dessertbuffet is evenmin te versmaden, met een overvloed aan zoete verleidingen.

Lavila Beuningen heet iedereen van harte welkom om te genieten van deze onvergetelijke culinaire ervaring. Met een warme ambiance en een gevarieerd menu is dit restaurant een aanrader voor fijnproevers en gezelschappen die op zoek zijn naar een gezellige eetgelegenheid.

Kom langs en maak kennis met de gastvrijheid en smaakvolle gerechten van Lavila Beuningen. De deuren staan open voor iedereen die wil genieten van deze nieuwe culinaire bestemming.

Cookieinstellingen