Ontdek het Digitaal Café in Bibliotheek Beuningen: Hulp voor digitaal-minded 50-plussers!

Foto: Flickr Paul Hamilton CC BY-SA 2.0

Beuningen, 24 oktober 2023 – In een wereld die steeds digitaler wordt, kan het soms een uitdaging zijn om bij te blijven. Maar geen zorgen! Er is een oplossing voor iedereen die wat extra hulp kan gebruiken met hun digitale apparaten en online activiteiten. Kom op vrijdag 27 oktober 2023 tussen 10:00 en 12:00 uur langs bij het Digitaal Café in de Bibliotheek Beuningen.

Of je nu worstelt met het versturen van digitale foto’s naar je kleinkinderen, het verlengen van je bibliotheekboeken met je telefoon of het downloaden van apps op je tablet, het Digitaal Café biedt gratis en vriendelijke hulp van vrijwilligers die expert zijn op digitaal gebied.

Het evenement is speciaal bedoeld voor volwassenen van 50 jaar en ouder, en iedereen is welkom. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden; je kunt gewoon binnenlopen wanneer het jou uitkomt.

Het Digitaal Café bevindt zich in de Bibliotheek Beuningen en is de ideale gelegenheid om je vragen te stellen en praktisch advies te ontvangen over een breed scala aan digitale onderwerpen. Vergeet niet je eigen tablet, smartphone of laptop mee te nemen, zodat de vrijwilligers je direct kunnen helpen met specifieke problemen of vragen.

Of je nu een beginner bent op digitaal gebied of gewoon wat extra hulp nodig hebt, het Digitaal Café staat klaar om je te ondersteunen en je digitale vaardigheden te verbeteren.

Cookieinstellingen