Uniek concert: Vrienden van BAM LIVE!

Foto:

Op zaterdag 18 en zondag 19 november wordt de Lèghe Polder in Beuningen omgetoverd in een grote concertzaal. Slagwerkgroep K&V presenteert dit weekend haar nieuwste editie van een reeks succesvolle BAM! concerten. Eerdere edities stonden in het teken van memorabele filmmuziek en wereldse muziek. De vraag naar tickets is groot: zaterdag 18 november is inmiddels compleet uitverkocht! Voor de zondagmiddagshow zijn nog een aantal kaarten beschikbaar.

Vrienden van BAM Live is gebaseerd op de succesvolle Amstel Live concerten. Amstel live staat bekend om zijn legendarische concerten waarbij vrienden en muziek samenkomen om onvergetelijke herinneringen te creëren. Deze editie brengt slagwerkgroep K&V je een unieke ervaring, waarbij de kracht van vriendschap wordt samengevoegd met de krachtige wereld van melodische percussie!

Dit concert is geen gewone muzikale voorstelling. Daarom pakt Slagwerkgroep K&V dit jaar groots uit! Ditmaal met ondersteuning van 5 zanger(s)(essen), een band én een voltallige blazerssectie. Samen brengen zij hits van Songfestival tot Hazes & Queen. Een avond vol herkenning, bijzondere samenwerkingen en live muziek. Koop nu je kaarten via www.kenvbeuningen.nl/bam2023 en maak je op voor een samensmelting van de ongekende energie van vrienden van BAM: LIVE met de ritmische sensatie van slagwerkgroep K&V.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 18 (inmiddels uitverkocht!) en zondag 19 november
Tijd: Zaterdag 20:00 uur, zondag 14:00 uur
Locatie: de Lèghe Polder, te Beuningen
Tickets: www.kenvbeuningen.nl/bam2023

Cookieinstellingen