Onthullingen CV De Plekkers

Foto: CC0

Met als thema de Zwarte Cross werd het Plekkerspaleis tijdelijk omgetoverd tot een waar boerenfeest met alle bekende facetten van het door Tante Rikie grootgebrachte festival. De plaatselijke Tante Rikie kon dan ook niet ontbreken. Tante Rikie zei ooit eens: ‘Ik heb een gruwelijke hekkel an hokjes. Doar zit bi-j mien thuus de kuukens in!’ Alles deed zij op haar eigen wijze. Zo doen wij dat ook bij De Plekkers!

Natuurlijk was de muziek in thema en klonk de boerenrock door de hele tent met o.a. nummers van Mooi Wark en Normaal. Op de camping was het één groot feest en hebben we kunnen genieten van de stunts en het spektakel zoals de binnenkomst op een heuse crossmotor. De Zwarte Cross in Beuningen leeft! Dat is ook wel te zien aan alle optredens en attributen.

Geheel in stijl hebben we kunnen genieten van de onthullingen van het nieuwe jeugdprinsengezelschap van Prins Thijs d’n 2e, Adjudant Misha en Pages Quinn & Jill, het aanstaande boerenbruidspaar Eric Smaak & Piet Peters en het prinsengezelschap van Prins Thijs, Adjudant Glenn en Pages Amy en Jesca.

Cookieinstellingen