Sinterklaas aankomst in Beuningen: magisch moment op 18 november

Foto: Pixabay

Op zaterdag 18 november staat Het Hart van Beuningen in vuur en vlam, want Sinterklaas zal zijn langverwachte intrede maken. De goedheiligman zal direct na zijn aankomst doorgaan naar Beuningen, waar een feestelijke ontvangst op het Julianaplein op hem wacht.

Rond 14.00 uur neemt Sinterklaas plaats op zijn troon, speciaal opgesteld voor deze bijzondere gelegenheid. Kinderen van Beuningen krijgen de kans om hun tekeningen, verlanglijstjes en wortels voor Ozosnel persoonlijk aan de Sint te overhandigen. Hoewel de grote opkomst het moeilijk maakt voor iedereen om een privémomentje te hebben, belooft Sinterklaas dit op een ander tijdstip goed te maken.

Sinterklaas reist niet met lege handen. Naast zijn gulle glimlach brengt hij ook schoencadeautjes en zakjes strooigoed mee, zodat de feestvreugde compleet is. De kinderen kunnen niet wachten om een handje te geven aan de Sint tijdens het korte fotomoment.

Voor de allerkleinsten begint het feest om 12:30 uur in de passage, waar zij onder begeleiding van de SpeelOsaurus uit Beuningen kleurplaten en verlanglijstjes kunnen maken voor Sinterklaas. Een creatieve voorbereiding op de ontmoeting met de goedheiligman!

Tussen 13:30 en 14:00 uur trakteert Sinterklaas de kinderen op gratis oliebolletjes bij de oliebollenkraam op het Julianaplein, waardoor de feestdagtradities op een smakelijke manier van start gaan.

Mis dit betoverende moment niet, waar Het Hart van Beuningen gevuld zal zijn met lachende gezichten, gezelligheid en de magie van Sinterklaas. Kom samen met familie en vrienden om de feestelijke sfeer te omarmen en de goedheiligman in stijl te verwelkomen!

Cookieinstellingen