Overdracht Jumbo Beuningen: Kalkman naar Macleane

Foto: John van Gelder

De Jumbo winkel in Beuningen van de familie Kalkman wordt op 20 november overgedragen aan de ondernemersfamilie Macleane. Na 32 jaar ondernemerschap in Beuningen, neemt de familie Kalkman afscheid van de vestiging om van hun vrije tijd te genieten. De familie Macleane beheert momenteel al twee succesvolle Jumbo winkels in Elst.

John Macleane kijkt uit naar de uitbreiding van het winkelportfolio: “We vinden het een eer om de familie Kalkman op te volgen. Mijn vrouw Charlotte en ik willen hen bedanken voor hun jarenlange toewijding aan de mensen uit Beuningen en omgeving. Samen met het vertrouwde winkelteam kijken we ernaar uit om de Jumbo in Beuningen voort te zetten en klanten te dienen met wat ze van de Jumbo formule gewend zijn.”

Lokale betrokkenheid

De familie Macleane staat in Elst bekend om haar betrokkenheid bij de buurt, scholen en verenigingen. Ook in Beuningen wordt deze lokale betrokkenheid en klantgerichte service voortgezet. In het voorjaar van 2024 wordt de Jumbo winkel in een nieuw jasje gestoken. Zo komen er self checkout kassa’s waar boodschappen binnen een handomdraai door de klant zelf afgerekend kunnen worden en wordt het assortiment uitgebreid.

Openingsactie

Na de officiële overdracht op 20 november ontvangt de familie Macleane alle klanten met een kopje koffie en iets lekkers. Alle klanten die voor een bedrag van 20 euro of meer boodschappen doen, krijgen een suikerbrood zolang de voorraad strekt. Daarnaast zijn er gedurende 4 weken na de opening kortingscoupons beschikbaar.

 

Cookieinstellingen