Feest van Peuterdans bij het Ouder- en Kindcafé Beuningen

Foto: GGD Gelderland-Zuid

Op vrijdag 8 december komt er een betoverende ochtend vol dans, plezier en creativiteit naar het Ouder- en Kindcafé Beuningen. Ouders en peuters worden uitgenodigd om samen te dansen, te bewegen en te genieten van een unieke peuterdansworkshop, waar verbeelding de hoofdrol speelt. Georganiseerd door The Dance Department, belooft deze activiteit een magische ervaring te worden voor zowel ouders als peuters.

Tijdens deze speelse workshop worden kinderen aangemoedigd om de wereld van dans, theater en spel te verkennen. De vrolijkste deuntjes zullen de ruimte vullen, waardoor een sfeer van vreugde en samenzijn ontstaat. Het is niet alleen een gelegenheid om samen met je peuter te dansen, maar ook om andere ouders en hun kleintjes te ontmoeten. Het wordt een ochtend vol gezelligheid en verbinding.

Wanneer en waar?

Het feestelijke gebeuren vindt plaats elke 2e vrijdag van de maand, van 10.00 tot 11.30 uur, bij de Speelosaurus en KION in Kindcentrum de Hoeven. De activiteiten zijn gratis, en er is geen aanmelding vereist. Het Ouder- en Kindcafé biedt een warm welkom aan alle ouders en peuters die graag willen deelnemen aan deze betoverende peuterdanservaring.

Wil je meer weten over deze opwindende activiteit? Bezoek dan www.speelosaurus.nl/ouder-en-kindcafé voor aanvullende informatie. Dans mee, lach mee en creëer onvergetelijke herinneringen met je peuter op deze speciale ochtend vol muziek en beweging!

 

 

 

Cookieinstellingen