Groots kerstconcert met kopermuziek van Ulto en zang van Choke

Foto: Leo van Beuningen

De Koninklijke Fanfare U.L.T.O. organiseert op zondagmiddag 17 december, vanaf 14.00 uur, een kerstconcert in samenwerking met Amusementskoor Choke in de voormalige H. Johannes de Doper kerk in Ewijk.

Hoewel de H. Johannes de Doper kerk in Ewijk al geruime tijd gesloten is, zullen de majestueuze klanken van het koper nog een laatste keer door de gewelven schallen, zoals vorig jaar.

Voordat er ook maar één noot gespeeld is, worden de bezoekers al in de juiste stemming gebracht. Op het plein branden vuurkorven, en binnen is de kerk prachtig versierd in kerstsfeer. Het concert heeft de passende titel “The Sound of Christmas” gekregen, aansluitend bij de bijzondere tijd van het jaar.

Het programma van de Koninklijke Fanfare U.L.T.O. en Amusementskoor Choke omvat herkenbare muziek en zal de bezoekers nog meer het kerstgevoel geven. De gekozen muziek is lichtvoetig, afwisselend en sfeervol.

Amusementskoor Choke en het fanfareorkest treden zowel afzonderlijk als gezamenlijk op. Wie nog geen kippenvel heeft van alle muzikale pracht, zal dit zeker ervaren wanneer de dirigent van Choke, Kirsten de Lorijn, soleert samen met het orkest en het koor.

Kerst in Ewijk, met het sprankelende geluid van een koor, omlijst door sonoor koper van het orkest, waarbij ook nog solo wordt gezongen. Hoe mooi wil je het hebben?

De presentatie van dit sfeervolle concert is in handen van Bo Grisel.

Zondagmiddag 17 december 2023. Locatie: Voormalige H. Johannes de Doper kerk Ewijk, Julianastraat 9, 6644 BN Ewijk. Aanvang om 14:00 uur, zaal open om 13:30 uur. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt zeer gewaardeerd.

Cookieinstellingen