Dromenvanger voor Dijkkanjers

Foto: William van den Akker

Op zaterdag 9 december zijn Dijkkanjers, kinderen met een ‘rugzakje’, en hun (groot-)ouders/opvoeders welkom in Het Dijkmagazijn om een dromenvanger te maken.

Een dromenvanger is een ronde hanger, gemaakt van wilgentwijgen, touw, veertjes, schelpen en kralen, die je kunt ophangen boven je bed of voor het raam. De legende vertelt dat dromenvangers beschermend werken, slechte dromen tegenhouden en goede dromen doorlaten.

We straten bij Het Dijkmaagzijn, bij goed weer gaan we in de uiterwaarden op zoek naar de mooiste schatten voor je dromenvanger. Wanneer het weer slecht is, zorgen we dat er mooie schatten voor jullie klaarliggen in Het Dijkmagazijn. Om tijdens de activiteit niet in dromenland te belanden, hebben we tussendoor ware chocolademelk. Deze activiteit is mogelijk gemaakt door Beuningen Samen in Beweging.

Dijkkanjers Dromenvanger, zaterdag 9 december, 10.00-11.30 uur, startpunt Het Dijkmagazijn, Dijk 41 (hoek Waardhuizenstraat) Beuningen, max. 12 kinderen van 7-13 jaar, deelname € 3,- kind, incl warme chocomel. Gratis via Klavervierpas. (Groot)-ouders/opvoeders verplicht als begeleiders en mogen gratis meedoen. Aanmelden is verplicht via www.dijkmagazijnbeuningen.nl.

Cookieinstellingen