Komkommerkwekerij Willems steunt 3FM’s Actie voor ALS met smakelijk initiatief

Foto: Komkommerkwekerij Willems

In een hartverwarmend gebaar van solidariteit heeft Komkommerkwekerij Willems besloten deel te nemen aan de jaarlijkse actie van 3FM, die dit keer geld inzamelt voor de strijd tegen de zenuwziekte ALS. Met het Glazen Huis op een steenworp afstand in Nijmegen, liet de kwekerij zich inspireren tot een bijzonder initiatief.

Enkele jaren geleden onthulde de kwekerij de achtergronden van haar bedrijf in het boek ‘Komkommers’. Dit boek biedt niet alleen een kijkje achter de schermen, maar verwent ook de smaakpapillen met 35 heerlijke komkommerrecepten. Geschikt voor alle seizoenen, van zomerse verfrissingen tot smakelijke hapjes en feestelijke gerechtjes voor de feestdagen. Het boek, met schitterende foto’s in A4 formaat en full-color, belooft een culinair avontuur.

Het boek wordt aangeboden tegen een vaste prijs van 9,95 euro, waarbij Komkommerkwekerij Willems aankondigt voor elk verkocht exemplaar 5 euro te doneren aan de strijd tegen ALS. Kopers kunnen niet alleen genieten van een uniek gesigneerd exemplaar, maar hebben ook de mogelijkheid om tegen een meerprijs een persoonlijke boodschap in het boek te laten schrijven.

“Alles is mogelijk,” benadrukt kweker Hedy Willems. “Of je nu één boek koopt of een hele doos (25 stuks) voor bijvoorbeeld een familiefeestje of als geschenk voor het personeel.”

De boeken kunnen worden opgehaald op zaterdag 23 en zondag 24 december tussen 10.00 uur en 15.00 uur op de kwekerij. Voor degenen die de voorkeur geven aan verzending, is dit altijd mogelijk tegen bijbetaling van verzendkosten.

Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst via de website of per e-mail op [email protected]. Door deel te nemen aan dit smakelijke initiatief draagt u niet alleen bij aan uw culinaire inspiratie, maar ook aan de strijd tegen ALS.

Cookieinstellingen