Kerstviering seniorenvereniging Winssen: muziek, buffet en gezelligheid op 15 december

Foto: Terri Cnudde via Pixabay

Op vrijdag 15 december organiseert Seniorenvereniging Winssen een kerstviering in Ontmoetingscentrum de Paulus. De festiviteiten vangen aan om 15.00 uur en omvatten optredens van de trekzakmuzikanten ‘de Amaretto’s’ en de groep ‘Whatever’. Tegen 17.00 uur staat er een uitgebreid buffet klaar, gevolgd door een speciaal voor het publiek ingestudeerd kerstliederenoptreden van Brulto om 18.00 uur.

Voor deelname aan deze feestelijke kerstviering wordt een bijdrage van 25 euro per persoon gevraagd voor leden en 47 euro voor niet-leden. Belangstellenden kunnen zich tot 8 december aanmelden door een e-mail te sturen naar [email protected] en de bijdrage over te maken naar rekening NL33 RABO 0158 0075 14 ten name van Seniorenvereniging Winssen. Bij de aanmelding dienen de naam/namen van de deelnemers vermeld te worden.

Indien iemand geen e-mailadres heeft, is aanmelding mogelijk bij Ans Kersten, Wethouder van Beuningenstraat 13 in Winssen. De envelop, voorzien van de naam/namen van de deelnemers en het gepaste bedrag, kan in de brievenbus worden gedeponeerd.

Cookieinstellingen