Frietwagen met kenteken 60-WD-KK gestolen in Beuningen

De desbetreffende frietwagen.
De desbetreffende frietwagen.
Foto: Eigen foto

Afgelopen zondagavond werd de frietwagen met kenteken 60-WD-KK gestolen in Beuningen. Rond 22:00 uur werd het gestolen voertuig opgemerkt terwijl het door Beuningen reed. Het trekkende voertuig valt op door opvallende stickers.

Mogelijke getuigen worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het algemene nummer 0900 88 44, als zij iets gezien hebben of informatie hebben over de huidige locatie van de gestolen frietwagen. Elke tip kan van groot belang zijn bij het oplossen van deze zaak.

Daarnaast doet “cafetaria De Heuve” een specifieke oproep aan de persoon die mogelijk betrokken is bij de diefstal. Indien diegene de wagen heeft geleend, wordt verzocht om deze onmiddellijk terug te brengen. Er zijn duidelijke beelden beschikbaar waarop de betrokkenen herkenbaar zijn. De eigenaar van “cafetaria De Heuve” roept op tot een volwassen aanpak van de situatie en nodigen de persoon uit om persoonlijk contact op te nemen met de politie om de kwestie op een verantwoorde manier op te lossen.

Iedereen met relevante informatie wordt vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie via het algemene nummer 0900 88 44.

Cookieinstellingen